Uncategorized

Året slutter snart: Husk regnskabet

Iværksættere vil gerne bruge tid på det, der skaber værdi. Regnskabet skaber ikke så meget værdi, fordi det koster penge – og penge vil man gerne spare. Dette gør sig særligt gældende, når der er tale om helt nystartede virksomheder. Har du derfor en virksomhed med et regnskabsår, der slutter her om et par dage – og er du bagud? Hvis ja, så er du havnet på den rigtige artikel.

Revision fravalgt? Dette gælder

Måske har du fravalgt revision, men du kan ikke fravælge regnskab. Hvis du har et selskab i Danmark, så skal du lave regnskab. For lige at gøre det helt klart, så betyder det faktisk, at du har lov til at gøre det selv – så længe du selvfølgelig gør det rigtigt. Mange er bange for at gøre noget forkert, men det behøver ikke være så kompliceret, hvis man ikke har en kompliceret virksomhed med et kompliceret regnskab. Er dette dog tilfældet, så bør du nok finde dig en revisor, der kan hjælpe dig.

Gør det selv

Vælger du at lave dit regnskab selv, så bør du anvende et brugervenligt regnskabsprogram. Der findes så mange i Danmark, og heldigvis er mange af dem gratis. Du kan finde en god oversigt over gratis regnskabsprogrammer til virksomheder her: https://erhvervskontopris.dk/regnskabsprogram/. Hjemmesiden sammenligner på tværs af forskellige parametre, så du burde kunne finde noget, der passer til dig.

Hvis du vælger at få en anden person til at gøre det for dig, så skal du alligevel have dig et regnskabsprogram. Vælger du et af de mest populære regnskabsprogrammer i Danmark, så er der adgang for bogholder og revisor. Dette gør det meget nemmere at samarbejde, og så kan du tage over på et senere tidspunkt eller omvendt. I Danmark er det heldigvis meget nemt at lave regnskab med alle disse brugervenlige programmer, vi har tilgængelige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *