Uncategorized

Bedste forløb nogensinde

Jeg startede mit forløb hos Topgear-trafik.dk i Frederiksberg. Det første, jeg møder, er en smilende mand, der introducerer os til det forløb, vi skal igennem, og fortæller om de forskellige steder, man kan få sin undervisning, og hvad man skal igennem under forløbet. Allerede der kunne jeg mærke, at det var en god køreskole. Jeg møder op til teori og bliver stadig mødt af et nyt smil. Teorien fungerer egentlig rimelig godt; de var gode til at forklare, og det er sådan, jeg husker dem under hele forløbet. Efter noget tid kommer vi selvfølgelig ud til kørelæreren, som sidder i bilen og venter klar til at undervise. Min første køretur var rigtig god. Den ene køretur blev til flere, og efter et godt stykke tid er jeg kommet godt ind på kørelæreren, og vi var nærmest blevet venner. Vi havde nogle rigtig gode samtaler under hele vores kørsel, og jeg husker det som en rigtig god tid og en oplevelse, man ikke skal tage for givet. Desuden, da jeg skulle op til min teoriprøve, mente min kørelærer, at jeg var fuldstændig klar til den, hvilket også gjorde, at jeg følte mig selvsikker, og derfor også bestod den. Kort tid efter var vi oppe til en køreprøve, og igen var min kørelærer rigtig god og forklarede mig, hvad der ville ske, og forberedte mig på denne køreprøve. Så den gik jeg også op til med selvsikkerhed og bestod heldigvis også den. Denne historie er til personen, der måske ikke lige ved, hvilken køreskole de skal vælge. Topgear kan jeg love dig for, at det bliver den bedste oplevelse, du længe kommer til at have, og det er en oplevelse med gode minder og gode mennesker. Desuden er kørekortet jo også noget, du kommer til at have i

mange år, så hvorfor ikke komme i gang?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *