Mode

De 5 bedste ergonomiske kontorstole til en sund og produktiv arbejdsdag

En ergonomisk kontorstol er noget mange kan have brug for. Når en kontorstol er ergonomisk, menes der, at den kan hjælpe med at reducere eller forebygge smerter i ryggen, nakken og skuldrene samtidig med at den forbedrer kropsholdningen og produktiviteten. Hos Bobo ønsker vi dig det bedste og derfor har vi lavet en liste over de 5 bedste ergonomiske kontorstole, så du kan være godt tilpas, når du er på arbejde eller sidder derhjemme.

Vores mest populære

Designo kontorstol – sort kunstlæder, høj, m. armlæn – 1589kr

Denne Designo kontorstol i sort kunstlæder er en af vores bestsellere – og med god grund. Det er en meget elegant kontorstol, som du er garanteret komfort i når du sidder på arbejde eller på hjemmekontoret. Med sin høje ryg og fine armlæn er du sikret god støtte til kroppen og for at give den prikken over i’et kan du tilføje et skind på stolens sæde. Med sit stilrene design passer denne kontorstol altså flot ind i mange indretninger og mange forskellige rum. Eftersom vi hos Bobo har fast lav pris og prismatch betyder det, at du ikke finder en bedre pris på netop denne stol.

Rustik skrivebordsstol

ACT NORDIC Cosmo skrivebordsstol, m. armlæn – cognac PU og sort metal – 1009kr

Denne Cosmo skrivebordsstol fra Act Nordic er beklædt med cognac farvet PU og har special syning og polstring i ryg, sæde og armlæn. Dette giver et indblik i, hvor vigtigt komfort har været for designerne bag denne stol. Stolebenene er mat sort med ru pulverlakeret metal, som både har drejefunktion og en gaspatron der gør, at den kan justeres i højden. Dette er altså en meget stilfuld kontorstol, som man kan have i mange år på hjemmekontoret eller arbejdet. Med sådan en stol er det også vigtigt at tilkøbe sig det rigtige pleje, hvilket vi hos Bobo også tilbyder. Det gode valg ville være en Guardian lædersæbe til kunstlæder, der giver læderet næring samtidig med, at den giver en grundig rensning.

Uden armlæn

KARE DESIGN Rouven kontorstol, m. vippefunktion – sort kunstlæder, brun valnøddefinèr og aluminium – 5249kr

Stolen her er noget for sig selv. Kare Design’s Rouven kontorstol er en stol uden armlæn, men med så meget andet. Stolen er polstret i ryg og sæde hvor den ekstra gode komfort er prioriteret. Derudover er den beklædt med sort kunstlæder og har meget stilet brun valnøddefinér på bagsiden. De elegante ben er lavet i poleret aluminium og har naturligvis hjul under. Det høje ryglæn har en vippefunktion og derudover har stolen en gastrykfjeder beregnet til justering af sædehøjden der strækker sig fra 43-56 cm.  Denne alsidige stol vil komplimentere ethvert rum du anvender den i.

Tidløst design

LAFORMA Melva skrivebordsstol, justerbar, m. armlæn, hjul og drejefunktion – gråt stof/hvidt plast – 1279kr

Hvis det er en skrivebordsstol i grå og hvid du søger, er denne LaForma Melva stol et godt valg. Den har et enkelt men stilfuldt design, som gør at den passer til langt de fleste skriveborde og du kan have den længe, da den nok aldrig går helt af mode. Med justerbar højde, 360 graders drejefunktion, recliner – hvilket betyder at ryglænet kan vippes – og armlæn har du altså en komplet kontorstol til en overkommelig pris. Stolen sikrer dig optimal ergonomisk støtte så du undgår at få ondt i kroppen, hvis du sidder længe på den.

Måske i hvid?

Bolero kontorstol, m. armlæn og hjul – stof og hvid – 1499kr

Den sidste stol er denne hvide Bolero kontorstol fra Furnhouse. Stolen er udstyret med armlæn, hjul og højdejustering. Designet har en høj ryg, nakkestøtte og er beklædt med hvidt stof. På den måde er stolen perfekt til dig, der vil have ultimativ komfort og være i stand til at kunne sidde afslappende når du er ved skrivebordet.

Dette var bare en lille bid af det store udvalg vi hos Bobo tilbyder af ergonomiske kontorstole. Klik her og hop over på vores hjemmeside for at se resten, så du kan sidde behageligt når du arbejder, sidder og læser eller andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *