Nyheder

Det er super skønt at malet sit hjem

Gæster i huset kalder på nymalede vægge

Jeg håber ikke at dine gæster er typen der helt bogstaveligt råber op for, at du får malet dine vægge, men hvis du gerne vil være en god vært, så er det et godt sted at starte! Nu hvor vi kan begynde at øjne lyset for enden af corona-tunnelen, så kan vi også begynde at øjne en opblomstring af vores sociale liv. Det har for de fleste af os stået på stand-by, og det kribler og krabler efter at få set venner og den del af familien, der måske bor lidt længere væk, eller er lidt aldrende, og som vi derfor har valgt ikke at se. Når vi gerne vil lave noget hyggeligt, så inviterer vi eksempelvis gerne på middag. Så starter man måske med en øl over stuebordet, og så rykker man når tiden er til det ind til spisestuen og går til bords. Vi vil gerne gøre denne ramme behagelig og hyggelig, og en af de oversete men vigtige ting man kan gøre, det er at have indbydende, nymalede vægge.

Væggene er kernen i dit hjem

Indretning, stil og design har mange udtryk, lige fra de møbler du vælger, de genstande og billeder der får plads, og og sågar til det bestik med mere der kommer på bordet. Det allermest markante, men på sin vis ofte glemte, er imidlertid væggene. Vægge har vi det med at glemme, da de ikke kan eller skal vedligeholdes på samme måde som andre ting. Det eneste vi gør, det er at eventuelt hænge billeder og lignende op på dem. Men denne baggrund, der typisk er hvid, for alt hvad vi ellers indretter med, den overser vi. Sagen er at vægge ligesom alt andet også forandrer sig over tid. Den hvide farve forbliver ikke lige så hvid, som dengang den var nymalet. Den vil uvægerligt falme, og tage farve fra sine omgivelser. Det er ikke kun i hjem med rygere, det er i det hele taget en proces man ikke kan løbe fra. Derfor bliver den baggrund, som væggene er, i mindre og mindre grad den smukke og afslappende scene, som resten af ens indretning udspiller sig på. Der kommer skjolder og farveforskelle, som trækker hele indtrykket ned. Som den der bor i huset ser vi det næsten aldrig, da vi går i det hver dag. Men som gæst er det noget man mærker og lægger mærke til.

Få malet nyt

Løsningen ligger heldigvis ligefor. Det er blot om at få malet op igen. Det vil gøre underværker, og samle indtrykket af hele hjemmet. Der er intet der giver fornemmelsen af nyt, som et nyt lag maling på væggene. Det er i den forbindelse vigtigt at pointere, at det kun kan anbefales at bestille professionelle malere fra Odense til denne opgave. Det er synd at lave en sådan overhaling, og så ende ud med det middelmådige resultat, som næsten alle gør-det-selv malere disker op med. Vælg i stedet nogle fagfolk, der hurtigt kan forvandle dit hjem til noget der ser helt nyt og indbydende ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *