Nyheder

En kapok madras er et godt valg for dig og for moder jord

Når du skal have en ny madras næste gang, så vil jeg på det varmeste anbefale at du ser nærmere på en såkaldt Kapok madras. Det er de færreste der kender dem ind til videre, men jeg har sat mig for at de kære madrasser, skal ud over stepperne, og derfor skriver jeg denne freestyle artikel om kapok madrasser i dag. Jeg ved ikke om det gør den store forskel, fordi artiklen bliver højst sandsynligt bare udgivet på et medie, hvor der ikke er den store interesse for denne slags, for ikke at sige for noget overhovedet. Der er nemlig nok ikke den stores trafik på det medie, som jeg udgiver på. Men det er helt fint, fordi sagen er den, at der ikke er  nogen der behøver at læse artiklen, for at den gør det den skal. Men det er en helt anden sag, fordi nu vil jeg også gerne lige komme lidt ind på hvorfor jeg egentlig vil anbefale de gode kapok madrasser.

Hvad er det der er så godt ved en kapok madras

Der er flere årsager til at jeg vil anbefale kapok madrasser. En af dem er at de er langt mere miljøvenlige end en konventionelt produceret madras. Det er de fordi at den fyld der er i en kapok madras, nemlig selve kapokken, den vokser naturligt på kapok træerne. Disse kapok træer skal ikke have specielt meget vand, og de behøves heller ingen hjælp fra skadelige kemi, for at kunne klare sig rigtig godt. 

En anden årsag til at kigge kapok madras vejen, er at de har nogle naturlige egenskaber, som er værd at tage med i betragtning, når man står overfor at skulle vælge sin nye madras. Her der taler vi om egenskaber som fugttransport. det er en essentiel egenskab, da vi alle sveder mere eller mindre om natten. Den sved skal væk fra kroppen for at vi kan holde os tørre og ikke bliver klamme og fugtige. 

Så er der den temperaturregulerende egenskab, som også er værd at tage med i betragtningen. Den vil jeg dog ikke komme ind på her. Men tak fordi du læste med og hav en rigtig god dag.

Du får lige en sidste anbefaling, og det er at tage et kik på GreenTown online markedsplads

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *