Uncategorized

Escape room i Centrum af København

Hvad er et escape room?

Et escape room er et live action spil, hvor man som gruppe låses inde i et rum og herfra skal undslippe. De kommer i mange temaer og sværhedsgrader, samt i forskellige ‘skræk’ former. 

Fælles for alle, uanset tema, er at man i fællesskab skal løse opgaver, knække koder og finde vejen ud indenfor den fastsatte tidsramme. 

Eksemplar på gåder og opgaver

Når det kommer til opgaver og ledetråde skjult i et escaperoom, er der rigtig mange muligheder og kun fantasien sætter grænser. Morsekoder, blindskrift og frimurekode er blot nogle af de kodesprog der oftest benyttes, men bare rolig, du skal ikke kunne dem selv. Du kan være stensikker på at der et sted i rummet gemmer sig manualen til at oversætte disse.

Koder skrevet med UV maling, labyrinter der skal låses, vigtige datoer der skal huskes, noget så simpelt som en nøgle eller tekniske ting der blot kræver nysgerrighed.

Rum hos BreakoutRoom i Amaliegade

Hos Breakout Room i amaliegade i København har vi i alt 10 rum fordelt på 3 temaer. Her er noget for enhver smag og vi kan sagtens have store grupper inde fordelt i rummene.

Basement 13

Den gale mands kælder. Historien er simpel. En mand mister sin kone og frygter at samme skæbne skal overgå deres datter. For at beskytte hende låser han hende inde i sin kælder. Datteren er dog snu og formår at flygte og hun har nu efterladt spor til jer så I også kan flygte. 
Rummet er godt til både nybegyndere og erfarne grupper. Da det er bygget op multilinært kan man sagtens være 6 personer i rummet uden at kede sig.

Tidsmaskinen

Hvem drømmer ikke om at tage tilbage til 80’erne? Men at blive fanget der er en anden sag. Ved hjælp af populære 80’erne genstande, musik og lidt logisk tankegang kan I måske undslippe.
Rummet har ingen skræmmefaktor og alle kan være med. dog anbefaler vi at mindst en deltager ved hvad et kassettebånd er.

Black Magic

En leg med et Ouijaboard gik galt og I er nu fanget i åndernes verden. Og ikke nok med det, så er I også blevet sepereret fra hinanden. I har en time til at løse åndernes gåder, finde hinanden og undslippe, ellers er i fanget for evigt.
Rummet er til større gruppe, da man starter opdelt. Der er flere opgaver i dette rum og det har også en højere sværhedsgrad. Den dystre stremning af mørk magi gør at vi ikke anbefaler man har børn med i dette rum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *