Mode

Find inspiration til din herregarderobe i efterårets og vinterens nyeste modetrends

Herremode er ligesom kvindemode i konstant udvikling og skiftende tendenser. Dette efterår og vinter kan du dog roligt vente dig en række klassiske elementer og tidløse snit, tilsat moderne detaljer og farver. Hvis du ønsker at forny dit klædeskab, vil dette blogindlæg give dig inspiration og ideer til at gå efter de nyeste trends og skabe en lækker og stilet herregarderobe til efteråret og vinteren.

Turtlenecks og polonecks

I år er turtlenecks og polonecks blandt de mest populære trøjer til mænd. Disse trøjer med høje kraver og tætsiddende design kan styles på forskellige måder, så du kan opnå alt fra et klassisk look til et mere stilfuldt og casual udtryk. De fleste turtlenecks er designet i bløde materialer som cashmere og uld, og kan matches med alt fra klassiske blazere til læderjakke eller dine yndlingsjeans.

Farvepaletten

Efterårets og vinterens farvepalet er præget af varme og organiske nuancer såsom dyb grøn, mørk brun, mørkerød, okker og karry. Fra de varme kølige farver, til de blålige nuancer og tilbage til de varme pastelfarver, er denne palet alsidig og gør det nemt at finde din egen personlige stil. Du kan eksempelvis skabe et stærkt og markant udtryk med en dyb mørkerød strik og matchende skjorte eller en mere afdæmpet og klassisk look med en beige blazer og grå poloneck.

Klassisk fodtøj

I vinterhalvåret drejer det sig om at holde fødderne varme og tørre, samtidig med at man ser godt ud. Her er de klassiske støvler og snøresko et oplagt valg. De kan styles med alt fra jeans til dresspants og passer perfekt til både formelle og uformelle lejligheder. Vælg gerne sko i materialer som læder og mocka, som kan klare det danske vejr, dvs. holde fødderne tørre og varme.

Stilfuldt overtøj

Der er intet mere klassisk og tidløst end et godt stykke overtøj. I år er lange frakker og jakker populære blandt herretøjsmoden. Vælg gerne en mørk farve – eksempelvis sort, mørkeblå eller grå – og i et materiale som cashmere, uld eller tweed. Disse materialer er både varme, luksuriøse og holder dig beskyttet mod det danske vintervejr. En frakke kan bruges til enhver lejlighed og styles med alt fra jeans og skjorte til en klassisk dragt.

Oversized tøj

Det løse og mere afslappede look er stadig populært, og i år er oversized tøj et af de mest populære trends. Dette giver dig mulighed for at skabe et mere afslappet, men stadig fashionabelt look, som også kan være superbehageligt at have på. Du kan f.eks. vælge en stor og voluminøs sweater eller en stor og løsfrakke til hverdagsbrug. Til mere formelle lejligheder kan du vælge en stor og løs skjorte, som du kan style som en kurta.

Herretøj er ligesom damemode i en konstant udvikling, hvor trends og tendenser ændrer sig hurtigt. Dette efterår og vinter byder på en række spændende tendenser, der vil gøre din garderobe tidløs, stilfuld og samtidig behagelig. Vi håber, vores række af tips og ideer vil give dig inspiration og hjælpe dig med at finde din egen personlige stil indenfor de nyeste trends indenfor herremode. Gå for det og husk aldrig at undervurdere vigtigheden af at lægge tid, omtanke og kræfter i din garderobe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *