Uncategorized

Sådan beskytter du din krypto-formue

I dag findes der mange forskellige platforme og apps, hvor du kan have din kryptovaluta stående. Det er dog ikke særligt sjovt at miste det hele, fordi man ikke har været påpasselig nok. Af denne grund er det vigtigt, at man sikrer sig, inden skaden er sket. Dette kan man gøre på forskellige måder, og vi kommer ind på en gratis måde samt en måde der koster penge. Der er ikke tale om mange penge, så de fleste burde nok betale.

Gratis: 2FA

Det er gratis at slå 2FA til, og så er din konto meget mere sikker. Derudover bør du anvende en ukendt email på børser og platforme, så du ikke modtager alt muligt spam, og så du ikke ender med at blive offer for et phishing angreb. Alternativt kan du fortælle dig selv, at du aldrig skal klikke på links i emails, da disse kan være skadelige.

Følger du disse råd, så stiger din sikkerhed rimelig meget. Husk også at det ikke skal være 2FA med SMS men med OTP.

Billigt: Ledger Nano S

Hvis du ikke allerede ved hvad en Ledger Nano S er, så er det en af de bedste hardware wallets. Denne beskytter dine penge på en meget nem måde, og det er super nemt at sætte en op. Du skal først købe en, og så skal du opsætte den ved at skrive 24 ord ned på et papir og bekræfte disse på enheden. Det er faktisk så simpelt. Det er dog meget vigtigt, at du aldrig deler disse 24 ord med nogen, da det kan resultere i at du mister alle dine penge hurtigere end du kan nå at tælle til 5.

Har du ikke helt tiltro til sådan en enhed, så kan du med fordel læse mere om specifikationerne og sikkerheden inde på producentens hjemmeside. Når du bestiller en, så er det direkte fra producentens hjemmeside, og det gør det endnu mere sikkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *