Rejser

Tag din hund med ud at rejse

Har du en hund, og skal du snart ud at rejse, er der ingen grund til, at du ikke kan tage din hund med dig.

Der er mange familier og par, der har hunden med ud at rejse. Ofte fordi det ikke er nemt lige at få den passet, og fordi det faktisk ikke er det store problem at have hund med på ferie. I hvert fald ikke hvis du sørger for at booke dig ind på hoteller, hvor hunde er tilladte.

Du kan godt have din hund med i flyet

Det kan eks. godt lade sig gøre at have sin hund med i flyet. Det er ikke nær så nemt, som hvis du rejste i bil, men der er mange, der har haft deres hunde med på fly.

Så hvis du skal flyve til et land i bl.a. Europa, skal du ikke være bange for, at du ikke kan undersøge mulighederne for at have din hund med dig. Der bliver fløjet med mange dyr tværs over verden hver dag, så hvorfor skulle der ikke også kunne være plads til din hund?

Tag på kør-selv ferie og tag hunden med

Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv at have din hund med på ferie, kan du jo også bare vælge at tage på kør-selv ferie, hvor du nemt kan have hunden med.

Er den vant til at køre med i bil, er det jo ikke noget problem, og så kan den altid tisse af, når du oplader din elbil ved en e.on ladestation, eller hvad du nu bruger til din bil.

Skal du eks. på campingferie, er det jo perfekt at have hunden med, da den ofte er velkommen på langt de fleste campingpladser.

En rejse behøver ikke at være til udlandet

Og så er det også værd at huske på, at en rejse jo ikke nødvendigvis behøver at indebære en tur til udlandet. Du kan sagtens være turist i eget land, og der er sikkert også mange steder i Danmark, du endnu ikke har oplevet på nær hånd.

Så vil du gerne på ferie, men vil du gerne gøre det så nemt som muligt for dig selv at have hunden med, er det bare med at finde et lækkert sted i Danmark, der tillader dig at have hunden med på ferie. Og dem har vi heldigvis en del af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *