Nyheder

Tips og trick til bedre resultater af din træning

Tips og tricks til bedre resultater af din træning

Når man træner, så kan det være frustrerende, hvis man ikke får de resultater, som man går og håber på. Der kan være nogle helt konkrete årsager til, hvorfor det ikke sker. I dette indlæg kommer vi ind på nogle tips og tricks, som du kan implementere med det samme i din træning.

Sørg for nok protein

Mange der træner laver en stor fejl, når de udvælger hvilken mad de skal spise. De glemmer at kigge på deres makroer, og heriblandt hvor meget protein de skal have pr. dag. Det er vigtigt, at man får nok protein, da det har stor betydning for opbygning af ens muskler. Hvis man ikke får nok protein, så kan man risikere, at ens krop ikke vil restituere på samme måde.

Sørg derfor for, at du får en proteinholdig kost, og hellere lidt for meget, end lidt for lidt. Det er nemlig sådan, at hvis du spiser for meget protein, så vil din krop blot afvise det.

Husk dine hviledage

Der er mange der træner igennem og glemmer alt om at give sig selv hviledage. Det gør de, fordi de jo gerne vil have resultater. Men hvis man ikke giver sin krop tid til at opbygge muskler fra den træning man har lavet, så vil man automatisk sænke sin udvikling fremfor at fremskynde den.

Sørg derfor for, at du har hviledage i ny og næ, og at du ikke træner de samme muskelgrupper to dage i træk. Hvis du gør dette, så giver du nemlig ikke musklen tid til at restituere, før du begynder at ”ødelægge” den igen.

Få nok søvn

Søvn er en stor faktor for de resultater man vil opnå med fitness. Derfor er det nødvendigt, at man prioriterer at få nok søvn. Det er forskelligt fra person til person, hvor meget søvn de har brug for, men vi anbefaler, at man som minimum får 8 timers søvn hver nat. Det gælder både hverdage og i weekender, selvom det kan være fristende med mindre i hverdagene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *