Uncategorized

Uheldet med min veninde

Det var en weekend, og jeg sad bare hjemme hos en veninde. Vi havde det ret hyggeligt. Vi havde bestilt noget sushi. Det var virkelig lækkert. Jeg har tilbragt flere timer med hende. Vi har det altid sjovt når vi er sammen, og vi keder os aldrig. Vi kan hygge os i flere timer sammen, uden rigtig at lave det helt store. Lige nu sad vi bare og så Netflix. Men det var en rigtig kedeligt film vi havde valgt så det stoppet vi hurtigt med. Vi snakkede om hvad vi ellers skulle lave. Vi begge elskede weekend, og vi ville gerne bruge den godt. 

Det uheldige valg 

Vi valgte så at tage i centeret. Vi vidste ikke helt hvad vi ville lave der. Måske bare tage i nogle butikker og kigge på tøj. Det kunne også være at det endte med at vi købte noget. Vi gad i hvert fald bare ikke at være hjemme mere. I centeret skete der så det mest uheldige. Jeg taber min iPhone ved rulletrapperne. Den ryger hele vejen ned. Jeg skynder mig ned efter den. Da jeg så tager den op ser jeg at hele skærmen var smadret. Jeg var så ked af det. Jeg måtte bare have den fikset. Min mobil betød meget for mig, og jeg brugte meget tid på den. Det var der jeg skrev med alle mine veninder. Det stressede mig og jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre. 

Næste dag 

Det blev så næste dag, og jeg skulle i skole. Jeg mødte min veninde i skolen som jeg var sammen med dagen før. Vi snakkede om uheldet i går. Vi grinte lidt af det. Efter skole tog vi ned til fixphone.dk så jeg kunne få min skærm skiftet. De var så søde der, og der gik under en time, så var min iPhone som ny. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *