Økonomi

Få råd til lidt af hvert

Penge gør os ikke nødvendigvis lykkelige. Men mangel på penge kan godt gå markant ud over din livsglæde. Hvis du af og til oplever, at selv den mindste uforudsete regning kan vælte budgettet, er du ikke alene. Vi er mange om at ønske os lidt mere luft i økonomien. Heldigvis har vi flere tips til dig, hvis konto ofte står tom.

Du kan starte med at lægge et budget. Gem boner og kvitteringer, så du kan bevare overblikket over, hvor dine penge bliver af. Skær ned på den daglige café-kaffe. Og sidst men ikke mindst – overvej, om nogle af dine lån berettiger dig til en fradragsordning.

Styr på dine fradrag

Har du bil, har du sikkert også et billån. Hvor selve afdraget på dit billån ikke kan fradrages, kan lånets renter trækkes fra i skat. I al almindelighed kan renter på et lån fradrages i dét år, hvor betalingen forfalder.

Dét gælder også, selv hvis du endnu ikke har betalt renterne. For boliglån gælder nogenlunde det samme. Du kan med fordel sætte dig nøje ind i de fradragsregler, som er relevante for dig. I det lange løb vil du kunne spare store summer, hvis du benytter dig af en fradragsordning.

Og hvis fradragene ikke er nok til akut at skabe luft i økonomien, kan du i perioder overveje at supplere din indkomst med et mindre lån. Du kan læse meget mere om billån fradrag.

Køb geranium online

Så snart du har overskud på kontoen, begynder tankerne om boligforbedringer sikkert at melde sig. Og faktisk kræver det ikke specielt meget at opfriske hjem og have. Har din have set bedre dage? Mangler den et friskt farvepust?

køb geranium online. Her finder du en lang række smukke geranium-planter. Samtlige planter ligger for de fleste af os i den overskuelige ende af prislejet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *