Uncategorized

Find en lækker slipsenål

Find en lækker slipsenål

Er man af sted til gilde og vil have dit oufit er perfekt? Så kan svaret for en være et slips. hos os forhandler et stort udvalg af mange forskellige afstøbninger af slips hos BalderClothes finder du brede slips, som en hyggefar vil have eller slimslips til en der vil se skarp ud hvis man skal ind til møde. Her kan du endvidere finish sit look med en slipsenål, som smart og elegant organisere ens slips og gør at ens styling er perfekt.

Skal man til jule tam tam med arbejdet?

En af de typiske steder man anvender slips er når man mødes om den traditionelle julemad sammen med kollegaerne til julefrokoster, her har vi den ideelle mulighed til dig som ønsker med et specielt juleslips. Her har BalderClothes et sort udvalg af slips der passer lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med smarte motiver.

Elsker du at gøre dig lækker?

Om man er underviser, forretningsmand eller noget helt 3. så kan slipsenålen være ens fortrukne valg for at få dit look til at hænge sammen. Slipsenålen er til en som særdeles ønsker at gøre noget ekstra ud af ens look. Her vil det være lækkert at farvekombinere slipsenålen med dit ur, så når man har en guld accessorie, så tag en guldslipsenål, så dit outfit er perfekt og at ens forstand på tøj er til at se og vilgive et godt indtryk overfor dine venner

Brug for rådgivning

Hos os ser man et enormt sammensætning af slips i mange afstøbninger. Her kan vi vejlede dig til hvilket slips, der passer sammen med hvilke bukser. Så du får en second opinion eller en assistance om hvad som kan passe ideelt sammen. balderClothes har igennem en lang periode arbejdet med slips og ved dermed hvad, der er noget ved at vide og hvad man skal overveje, hvis man skal vælge et slips.

Det gode valg

BalderClothes værdsætter kvalitet og du vil se at adskillige af BalderClothes slips er lavet af silke, så det er nemt for en at binde. Her ser du på samme tid at vores slipsenåle er i elegante og stilrent design. Så du er sikker på at slipset ikke er i vejen for dig eller være for meget. Med en slipsenål får du en simpel accessorie, som er nem for dig at bruge. BalderClothes udvalg af slipsenåle er i guld og sølv, så den med garanti er til at se på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje man har påført sit look.

Slipsenåle er ikke kun til at sætte looket sammen

Man skal ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål kan hjælpe dig, hvis de første par øller er kommet indenbords. Den hjælper en nemlig også med at holde styr på slipset, så slipset ej skrider ud til den ene side og derved gør dit slips skævt.

mange farver

Er du den festlige type, som nyder farver i din påklædning og har ledt efter hjemmeside, hvor du kan få slips i mange forskellige farver? Så bør du ikke søge mere, BalderClothes har slips i tonsvis farver og mønstre. Både med polkaprikker og med helt stilrent slips med en farve som er gennemgående i slipset. Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? Hvis man har en tanke til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du efterspørge det ønskede slips ved os og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til en!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *