Nyheder

Find et webhotel og bliv blogger

Er du en af de mange, der drømmer om at gøre dig en karriere online? Og følger du misundeligt med i de mange bloggers glamourøse liv, som det er muligt at følge på blandt andet de sociale medier, i TV og på diverse blogs? Så er du langt fra alene. Og heldigvis for dig, så er der ikke nødvendigvis så langt fra tanke til handling, hvis du gerne vil gøre et forsøg på at blive den næste store blogger. Du skal bare have noget at skrive om – og så kan du være i gang.

Det lyder meget let – men husk en af de mest essentielle ting før du begynder

Okay, det er ikke helt så let. For der er selvfølgelig også en hel del praktiske ting, du skal have styr på. For selvom du har nogle gode emner og noget spændende at dele ud af, som du ved, at der vil blive stor efterspørgsel på – så er det ikke nok.

Du skal nemlig også have et sted, hvor du kan gøre af alt det her gode indhold, som du laver, og derfor kan det være en fordel for dig at få oprettet en designmæssigt flot og brugervenlig hjemmeside, som netop kan huse din blog.

Når du vil findes online, skal du leje plads til din hjemmeside hos et webhotel

Er det noget, som du synes, der lyder som værende en god ide? Så er det første step at tage et kig online på de mange forskellige former for webhoteller, som du her kan finde. Du kan blandt andet tage et kig inden for på webhotelsoversigt.dk. Her finder du nemlig flere forskellige webhoteller, hvorfor der med sikkerhed er et, du kan bruge.

For lige som det gør sig gældende med de rigtige hoteller, vi kender til, som huser mennesker – så huser et webhotel derimod hjemmesider netop fordi, at de også skal ligge et sted, før de er synlige ude i det store online univers.

Hos et webhotel får du dit domænenavn og alt det data, du skal bruge

For dig handler det således om at finde frem til et godt webhotel, der vil udleje dig den plads, du har behov for til din nye blog, så den bliver tilgængelig på internettet. Et sådant webhotel består ofte af et domænenavn, et antal MB plads til filer, et antal e-mailadresser, forskellige muligheder for scripts og eventuelt også adgang til at gøre brug af en database. Det vil sige, at når først du lejer dig ind, så får du den URL, som man finder din blog under og alle de former for data, du skal bruge for at komme godt i gang.

Du deler servere med en række andre domæner

Når du bliver en del af et webhotel, deler du servere med andre kunder. Dog er der ikke noget at være nervøs for, da I aldrig vil komme til at se noget til hinanden. Det hele foregår rent teknisk, og derfor vil jeres data også altid være adskilt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *