Nyheder

Guide – sådan vælger du de rigtige gardiner 

Der er ingen tvivl om, at det er svært vælge de rigtige gardiner til sin bolig – især hvis man ikke ved, hvad man leder efter. Alle har forskellige ønsker og behov til gardiner, og derfor findes der et hav af forskellige gardinprodukter på markedet.  

De rette gardiner er med til at forme dit hjem på samme måde som eksempelvis gulvtæpper og lamper. De rette gardiner vil give dig en følelse af luksus og eksklusivitet. Vil du finde ud af, hvordan du vælger de rigtige gardiner? Så læs med herunder, hvor du får en guide. 

Plissegardiner 

For at du kan vælge de rette gardiner til din bolig, er det først og fremmest vigtigt, at du kender de forskellige gardintyper. En af de mest populære gardintyper er plissegardinet. Plissegardiner har flere forskellige fordele – herunder blandt andet, at de ikke fylder meget i vinduet. Dette er især en fordel for dig, der ønsker at spare en smule plads i din bolig.  

Det smarte plissegardin har desuden et lettere udtryk end mange andre gardiner, som gør det lettere at rengøre og vedligeholde. Ønsker du plissegardiner til din bolig, kan du blandt andet kontakte gardinbussen på Sjælland. 

Rullegardiner 

Et andet populært gardin på markedet er rullegardinet. Rullegardinet er en af de mere diskrete løsninger, da de ofte er ensfarvede og neutrale. Rullegardinet er et godt valg, hvis du ønsker at vinduet skal fremstå bart og neutralt. Der findes et stort udvalg af rullegardiner på markedet, og du kan derfor vælge mellem mange forskellige varianter.  

De smarte rullegardiner kan blandt andet fås med mørklægning – dette er oplagt i soveværelset, hvor man gerne skal kunne lukke alt lys ude. Ønsker du dog en anden variant i stuen, hvor der gerne må komme lys ind, findes der også her flere forskellige muligheder. 

Lamelgardiner 

Sidst, men bestemt ikke mindst, findes der lamelgardiner. Lamelgardiner er specielt en god løsning, hvis du bor i en bolig, hvor du har større overflader og vinduesfacader. Lamelgardinerne kan justeres på forskellige måder, som gør, at tætheden ændrer sig, og kan lukke lys ind, selvom der er rullet for.  

Lamelgardiner ses ofte i nyere huse, hvor store vinduer er en del af interiøret. Her går de fine lamelgardinet godt i spænd med de store vinduer, som ofte kræver en del skygge for at holde lyset ude. Lamelgardiner er et relativt billigt valg, og ruinerer dig derfor ikke, hvis det er disse gardiner, du vælger til din bolig. 

Gør brug af gardinbussen 

Ønsker du at undgå alt bøvlet med at suse rundt og lede efter de rette gardiner? Så kan du blot kontakte Gardinbussen. Den smarte gardinbus kommer kørende til dig, viser dig et stort udvalg af gardiner, tager alle de rigtige mål og giver dig herefter et tilbud.  

Takker du ja til gardintilbuddet, skal du blot læne dig tilbage og vente på, at medarbejdere hos gardinbussen kommer til din bolig og opsætter dine valgte gardiner. Det bliver hverken smartere eller lettere! Kontakt gardinbussen allerede i dag. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *