Online

Sådan kan du bygge links til din hjemmeside i dag

Hvis du ikke allerede var klar over det, så er links til din hjemmeside meget vigtige i dag. Google skal på en eller anden måde finde ud af, om din hjemmeside er værd at besøge. En af de faktorer de kigger på er selvfølgelig, hvem der linker til din hjemmeside, og hvor mange gange der generelt bliver linket. Skal man sætte det op på en simpel måde, så er det vigtigt at have mange relevante links til din hjemmeside. Jo flere links jo bedre placering op til en vis grænse. Indholdet er selvfølgelig meget vigtigt, men uden links kommer du ikke så langt. Det store spørgsmål er dog hvordan man gør det hurtigt og nemt.

Hurtigt og nemt?

Hurtigt og nemt er muligt, hvis du er villig til at betale for det. Du kan købe et abonnement, hvor du får links til din hjemmeside hver eneste måned, og så sørger sælgeren for at skrive artikler og meget andet. Dette koster dog meget mere end at gøre det selv, og så bliver det ikke så nemt, og ikke så hurtigt. Med mindre du er meget hurtig til at skrive dine egne artikler, men dette tager jo dit fokus væk fra din forretning, som vi helst vil undgå.

Billig og nemt?

Billigt og nemt er nok løsningen for de fleste, fordi man kan få en masse billige links ved at købe et abonnement igennem https://billiglinkbuilding.dk/ og så bygge sine egne links. Det er nemt forstået på den måde, at du helt selv kan vælge hvilke hjemmesider, der bliver udgivet indhold på, og så bliver det publiceret med det samme, når du trykker på indsend. Det er lidt ligesom at have redaktør-adgang til en masse danske hjemmesider ét enkelt sted eller flere, hvis du køber forskellige abonnementer.

Har du travlt en bestemt måned, så kan du altid outsource den del med artikelskrivningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *