Uncategorized

Lev uden ledninger 

Lev uden ledninger 

Er du træt af ledninger, som blot er mere i vejen end til gavn? naturligvis er du det – hvem vil ikke være det? Man er i hvert fald ikke lykkelig for ledninger, hvis man har mange batteridrevne apparater, som kræver ladning adskillige gange om dagen. Så hvorfor ikke mindske antallet af ledninger, som opfylder din skrivebordsplads og blot er utrolig grimt for dine øjne. Men der er en løsning! Det er gode tider vi befinder os i, og vores teknologiske fremgang kan faktisk hjælpe os med denne irritation! Alt er tilnærmelsesvist foruden ledninger nu om dage. Og du kan nu erhverve en trådløs oplader til din mobil.  

En trådløs oplader kan assistere dig på din hverdag. Du behøver ikke længere tænke på ledninger, som konsekvent skal være sat i din telefon. Nu kan man få en trådløs oplader, som blot skal være ved dit hjemmekontor og så kan du få din mobil opladet ultra hurtigt. Det er som at smugkigge ind i fremtiden! Tænk dig hvor uproplematisk du kan have det på jobbet, hvis du blot skal lægge din mobiltelefon på en lille platform, og så vil du få en vanvittig hurtig opladning.  

De trådløse opladere kan bruges til alle forskellige mobil typer, men du skal være agtsom på hvor gammel din telefon er. Denne form for opladning kræver moderne teknologi, så din mobiltelefon må ikke være for gammel og ikke kompatibel med trådløs opladning. Ligeledes kan en trådløs opladning sandsyneligvis at du aftager dit mobil cover ved selve opladning, så du er sikker på at få det hurtigste resultat. Der er dog nogle telefon covers som er samarbejdsvenlige en trådløs opladning. Så du skal ikke behøver overveje hvilken mobil du har, når du lang omlænge vil tage rykket over til en trådløs opladnings løsning, som vil give dig mere frihed!  

Der er faktisk flere forskellige typer af trådløse opladere, så der er flere at beslutte sig imellem, når du bliver utrolig irriteret af ledningerne. Man kan få en trådløs oplader plade, hvor man blot skal montere sin enhed på pladen. Denne plade kan placeres på din arbejdsstation på skrivebordet, så du aldrig vil vil være lav på strøm, når du igen er afsted. Sandheden er at man tit fortrænger at oplade sin telefon, da man ikke overskuer finde ledninger osv. frem af rodeskuffen som mange har. Hvis en trådløs oplader pad ikke er løsningen, så eksisterer der også laderstationer, hvor du har en sammensætning af flere lader muligheder. Jeg har fundet, at du kan købe en dockingsstation, som vil passe perfekt til et hjemmekontor setup. Med denne trådløse oplader station kan du have din mobil opstillet, mens den lader, og så bliver du tilbudt mange lader løsninger, så du virkelig nemt kan se, om der er nogen, som vil i kontakt med dig.  

Hvorfor overhovedet skifte over til en trådløs oplader? Først og fremmest reduktion af ledninger, som tit er skønt og en kæmpe fortaler for en udskiftning. Men jeg vil sige, at disse trådløse opladere også er en perfekt løsning for de mennesker, som ofte er på farten gennem arbejdet eller i privaten. Telefonen skal hele tiden tages ud af stikket hver eneste gang man skal tage en samtale, hvortil strømforbindelsen bliver afbrudt utallige gange i løbet af en dag, hvilket tit resultere i at mobiltelefonen ikke bliver tilsluttet.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *