Mode

Mangler du Apple AirPods? 

Mangler du Apple AirPods? 

Hos Blackpods dk kan man se et godt katalog af Blackpods, vi er eksperter inden for Bluetooth headset, og ved derfor hvad som er essentielt, når du skal handle nye Bluetooth headset. Noget af det essentielle man bør tage højde for er afspilningstiden, altså hvor meget tid man kan bruge på sin favoritpodscast eller dit yndlings sang. Er man ude at gå en kort tur og vil høre sang på hele tiden er det dejligt, at høretelefonerne kan bruges i så lang tid, som man regner med at være ude i naturen for at gå.  

Powerbank etui 

De fleste nyere Bluetooth pods er med et etui, som er en bitte æske, som man kan sætte sine Bluetooth høretelefoner i. Her hjælper etuiet dig med at holde overblik over dine Bluetooth pods i og derved sikrer, at du ikke mister den ene af sine pods. Etuiene i dag ligeledes benyttes som batteri, så mens du ikke anvender til lydbog, så oplader etuiet ens trådløst headset og du vil kunne opleve en længere over all høretid, det er hvad vi vil kalde for smart. 

Til hverdagsbrug 

Apple AirPods er en væsentlig del af hverdagen, da du ofte bruger disse i sin hverdag. Her tager man Bluetooth høretelefoner frem når du skal vente på nogen eller sidder i kollektiv trafik. Derfor er det afgørende at man har ladet Blackpods op, så man ej skal stirre ud i luften og ej kan nyde musik.  

Er man et sportsmenneske? 

Er man i fitnesscenteret og ofte oplever at der er et kabel i vejen, der forhindrer dig i for at du kan gøre din øvelse korrekt, så er Apple AirPods den bedste løsning til dig, da de ej har ledning og dermed sikrer en at der ej er noget, der irriterer dig, så man kan fokusere på det, som er vigtigt.  
Det er ej kun i sportens elementer, at Bluetooth pods er lækre, da de let kan anvendes i hjemmet, når du vasker tøj fordi du kan bruge din tid effektivt eller blot få det fedeste ud af en bitter opgave, som du skal udføre derhjemme og som en bare helst vil slippe for.  

Kan benyttes på jobbet 

Bluetooth headset kan benyttes, når man er på arbejdet og skal fortage opkald, da de fleste Apple AirPods nu er med indspiller, så man slipper for at skulle have mobilen oppe ved hovedet. Så kan man nemt benytte begge hænder samtidig og kan hurtige håndtere en opgaver  

Vær foruden besvær 

Bluetooth headset er uden ledning og dermed undgår du det trælse ledningspinat, som man hurtigt kan få med headsets, som har ledninger, som let kan blive viklet sammen og herved tager en tid at vikle ud for blot at skulle høre til podcast. Med Bluetooth headset undgår du hele det besvær, der kan komme ved høretelefoner som kommer med ledning for eksempel, så kan ledningen i headsettet ødelægges og herved gøre dit headset uanvendelige. Det kan du snildt slippe for med trådløst headset 

Hos BlackPods dk finder du sit næste trådløst headset.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *