Uncategorized

Magnolia blomster blomstrer i uger i træk

Magnolia blomstrer i en længere periode, typisk omkring to måneder. Blomsterne er smukke og tilføjer et stænk af farve til landskabet. Træerne er også en dejlig tilføjelse til enhver have. Hvis du har et magnoliatræ, kan du bruge hjemmelavet magnoliagødning til at fremme vækst og hjælpe det med at trives. Hjemmelavet Magnoliagødning Ingredienser 1/4 kop superfosfat (0-46-0) 1/4 kop benmel (12-24-0) 2 kopper tørret studegylle eller halm 3 kopper lagret kompost (du kan bruge lagret gødning, men lagret kompost er lettere) Sådan laver du hjemmelavet magnoliagødning: Kombiner alle ingredienserne i en spand og bland dem sammen. (Du kan bruge en skovl, blandespade eller endda dine hænder.) Spred gødningen over jorden og arbejd den ind i de øverste seks til otte tommer. Hvis du har fugtig jord, skal du bruge en højgaffel til at røre gødningen i jorden.

Havebrug: Porten til en blomstrende have

Havebrug er videnskaben og kunsten at dyrke planter. Det dækker en bred vifte af aktiviteter, lige fra udvælgelse og indkøb af planter til deres dyrkning, pleje og endelig fremvisning. Havebrug er en fascinerende og givende aktivitet, som kan nydes af folk i alle aldre. Folk, der har en interesse for planter, især dem med grønne fingre, kan finde en givende karriere inden for gartneri. Hvorfor studere gartneri? Der er hundredvis af karrierer inden for gartneri, og mange af dem er beliggende i den private sektor. Havebrugsstudier giver fremragende forberedelse til en bred vifte af job. Disse omfatter: Agronom – en agronom kan arbejde i den private eller offentlige sektor, hvor han forsker i måder at forbedre jord, planter og afgrøder på. De kan arbejde på udviklingen af nye, mere nærende afgrøder. De kan også arbejde med landmænd for at hjælpe dem med at opnå høje udbytter.

Magnolia 'Soulangeana': Det perfekte træ til sydlige haver

Magnolia 'Soulangeana' er et helt fantastisk træ, der har prydet haver i århundreder. Den er hårdfør i zone 4-8 og bliver omkring 15-20 fod høj og bred. De store, duftende blomster er dybt lyserøde og blomstrer sidst på foråret/førsommeren. Dette træ er en rigtig show-stopper og vil helt sikkert tilføje skønhed og elegance til enhver have. Magnoliatræets blade og blomster kan være modtagelige for svampesygdomme såsom rust, så det er vigtigt at holde bladene rene. Når træet vokser, fjern eventuelle brækkede lemmer eller stængler for at forhindre sygdom. Du bør også fjerne eventuelle frøkapsler, der falder fra træet om sommeren, de indeholder en svamp, der vil sprede sig i hele din have. 'Soulangeana' er en løvfældende busk, der blomstrer forår og sommer, det er bedst at beskære den om vinteren.

Link til artiklen

Læs mere om Magnolia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *