Online

Her kan du se CS:GO kampe

Er du vild med Counter Strike, og vil du gerne have mulighed for at følge med i de største turneringer og de store kampe, hjælper vi dig her med at finde vej til de steder, hvor du kan se alt det CS:GO, du har lyst til. Det behøver ikke at være svært at komme i gang med at se CS:GO. Det handler bare lige om at kende til de rette steder, hvor du kan se de store kampe, når du vil.

TV2 Zulu og TV2 Play

Hvis du gerne vil se mange af kampene med danske kommentatorer på et professionelt niveau, er din eneste mulighed at se kampene på enten TV2 Zulu eller TV2 Play. Det er ikke alle kampene, der bliver sendt på Zulu, så hvis du gerne vil have så meget CS:GO som muligt, skal du have dig et TV2 Play abonnement, så du kan se deres online kanal. Her er der rigtig mange af de store turneringer, og der er dygtige værter til at guide dig gennem kampene. SÅ det er penge givet godt ud, hvis du vil se CS på dansk.

Twitch

Det nok mest populære sted at se CS:GO må være på Twitch. Det er gratis at gøre brug af, så der er mange, der vælger at se Counter Strike der, da det ikke koster noget at komme i gang. Det er ofte også via fx Twitch, af de officielle arrangører af turneringer sender deres signal ud. Så hvis du gerne vil se Counter Strike med de officielle værter, er det altså typisk via Twitch, at du finder det. På Twitch kan du dog også finde mange streamere, der sidder og kommenterer kampene, og derfor kan du her også finde kampe på dansk, da mindre streamere sagtens kan vælge at sende CS:GO kampe.

Youtube

Sidst, men ikke mindst, kan du også finde CS:GO på Youtube. Ligesom at signalet bliver delt på Twitch, er det også tit at finde på Youtube. Der er ikke den store forskel på at bruge Twitch eller Youtube, men det er ofte en smagssag, så det er helt op til dig, hvor du vil se dine kampe. På Youtube finder du også bare så meget andet content inden for CS:GO, så når der ikke lige er live kampe, kan du finde en masse andet indhold om spillet.

Køb træ persienner her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *