Nyheder

Planlæg et godt babyshower med disse tips

Planlæg et godt babyshower med disse tips

Et babyshower kan være en fantastisk overraskelse for en kommende mor. Det er en fest, hvor man fejrer barnet der snart kommer, og hvor man kan nå at nyde tiden sammen, før der er babygråd og hvad der ellers følger med. I dette indlæg kommer vi ind på hvordan du kan planlægge et godt babyshower med nogle konkrete tips.

Sørg for at invitere i god tid

Vi anbefaler altid, at man som ved alle andre større begivenheder, inviterer gæsterne i god tid. Det anbefaler vi for, at man kan sikre sig, at så mange som muligt kan, men også for at gøre det lettere at planlægge festen. Når man inviterer til babyshower, så er det en god idé at lave nogle babyshower kort, som illustrerer, at det er et babyshower man bliver inviteret til.

Få pyntet flot op

Når man skal holde et babyshower, så er det vigtigt, at man får pyntet flot op. Derfor anbefaler vi, at man bestiller noget pynt lavet specielt til babyshowers, og at man målretter det kønnet på barnet. Hvis den kommende mor er gravid med en dreng, så kan det eksempelvis være en idé at købe noget blåt pynt, og andre ting, som indikerer, at det er en dreng der er på vej.

Hvis forældrene ikke har annonceret kønnet på barnet, så kan man eventuelt blande farverne, og på den måde vise, at man glæder sig uanset kønnet på barnet.

Husk en sød gave

Hvad end du køber en gave, som er målrettet barnet eller barnets mor, så er det en god gestus at have en gave med. Det gode ved babyshowers er, at det ikke behøver være en dyr gave. Det kan være noget der gør det lettere for forældrene at komme igennem den første tid, eller det kan være noget mere konkret, som en babyseng eller lignende. Typisk vil de fleste forældre give udtryk for hvad de mangler, og så kan man tage en beslutning herfra. Hvis det er muligt, så kan man som arrangør sende en ønskeliste ud, så man kan hjælpe de øvrige gæster på vej, og eventuelt koordinere med dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *