Nyheder

Mangler du ideer til gaver så er det her du skal kigge med

Ja så er december lige på trapperne igen, den måned hvor vi køber flest gaver.

Er du en af dem der ikke lige jubler når vi kommer til december ? En måned hvor man skal finde på et hav af gaver og år efter år forny sig. Ja så er du nok ikke alene, for der er mange der klær sig i håret og ikke helt ved hvad de skal købe. Det fører tit til et hav af kedelige gavekort eller gaver der skal byttes. Det er dog ikke helt så svært som man tror. 

Der fleste er ikke så svære at købe gaver til. Selvom mænd normalt altid ønsker sig store ting som ny computer, fladskærm, speedbåd, alufælge eller måske endda motorcykel. Så er det ikke ensbetydende med at de ikke vil glæde sig over andre ting. Ved kvinder er der altid masser af ønsker, men der faldgruber man lige skal danse uden om. Frækt lingeri har nok ikke den effekt han ønsker sig hvis han køber det 2 numre for stort eller småt. 

Så hvad skal man give ?

Når det kommer til mænd, så har de næsten allesammen en hobby. Det kan være sport, det kan være gøre-det-selv arbejde eller fluefiskeri. Der findes at hav af ting mænd foretager siger. Gaver til deres hobby er altid noget der falder i god jord. Dertil kommer at mænd generelt elsker små gadgets. Det kan være til deres computer eller til at have i lommen. Det er ikke for sjov at de fleste mænd f.eks. har en fin lommekniv. En god spiritus af den slags de godt kan lide er også altid en god gave. 

Når det så kommer til kvinder så er ønskerne nok en del flere. Kvinder har altid små nips ting de ønsker sig. Det kan være tøj, sko, ting til hjemme osv. De er under normale omstændigheder gode til at fortælle og give ønske lister. En ting der altid er god er en ny parfume af den de bruger mest. Tjek evt. hvilken det er på badeværelset. Wellness og selvforkælelse er også en god gave. En tur til kosmetolog eller i spa giver altid glæde. 

Husk også at købe gaver til jeres forhold

December er en måned hvor man fint kan fejre forholdet lidt også. Alt i alt går det jo også i december ud på kærlighed. Noget der er blevet populært de seneste år er den erotiske julekalender, der har en ny fræk overraskelse hver dag. Der gemmer sig sexlegetøj og lingeri i boksen, der giver inspiration til at gøre mere ud af sexlivet. Dermed kan december hurtig blive til årets frækkeste tid. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *