Online

Sådan slipper du for annoncer online

Annoncer er irriterende, og mange gange vil man ikke kigge på dem. Egentlig er annoncer nødvendige for at hjemmesider kan løbe rundt, men hvis de placerer annoncerne alle mulige mærkelige og irriterende steder, så kan man godt ønske at de forsvandt. Vi kommer med en løsning på problemet, og så forklarer vi også, hvordan det kommer til at hjælpe på din online sikkerhed.

Guide

For at slippe for irriterende annoncer, så skal du bare installere en adblocker. Dette gør du ved at gå ind i Chrome Webstore, og så skal du bare søge efter “adblocker”. Vi kan dog nævne, at uBlock Origin samt Ad Block Plus er de bedste muligheder. Hvis du har Firefox eller noget andet, så kan du gå ind på det tilsvarende og søge efter det samme. Hvis du fortsat ønsker at støtte de danske hjemmesider, du besøger, så kan det være en idé at fjerne blokeringen af annoncer på hjemmesider, der slutter på .dk eller lignende.

Sådan forbedrer det sikkerheden

Annoncer kan være kilden til en computervirus. Det er ikke så ofte, at man ser sådan nogle former for annoncer på danske hjemmesider, da de fleste danske sider er “ordentlige” sider. Men kigger man på de udenlandske sider, så skal man ikke lede længe før man støder på en hjemmeside med mærkelige reklamer, der lover alt muligt. Klikker man på disse, så kan man blive overbevist om at man skal downloade og køre et eller andet program – og det er her, at mange ender med en virus på deres computer.

Du kan vælge at kombinere en adblocker sammen med et anti-virus program for endnu bedre beskyttelse. Det ene udelukker ikke det andet, og hvis du sørger for at holde dig opdateret på, hvordan man kan få en virus, så bliver du også bedre til at stoppe, når tingene ikke er som de skal være. Du kan finde mere information om disse ting inde på https://edbguru.dk/.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *